Patienttransport og liggende befordring 

Med patientransport og liggende befordring kan en patient eller borger blive kørt til og fra behandling. Dette kan være på sygehus, hos læge eller andet. Hos PreMed tilbyder vi liggende patienttransport og befordring til de patienter eller borgere, der har behov for det. Med liggende patienttransport og befordring slipper mange borgere for at bekymre sig om turen til behandling. Det kan også være at de skal til genoptræning, på lægebesøg og lign. Dette er en stor lettelse for mange.

Hos PreMed udfører vi både liggende patienttransport samt løft og liggende befordring. Vores medarbejdere har meget stor erfaring med disse former for service. Liggende patienttransport sker enten i ambulance eller i særligt indrettede biler. Liggende befordring sker altid i særlige biler. Vores medarbejdere sørger for, at både borgere og patienter med mulige pårørende bliver kørt sikkert og til tiden. Patienterne kommer altså frem uden en masse besvær. De vil altid blive mødt af glad og smilende personale. Vores personale går op i at yde en god service. De sørger også for, at de altid giver alle borgere en god oplevelse.

Patienttransport og liggende befordring med høj kvalitet

Hos PreMed har vi et ønske om at yde sundheds- og serviceydelser i høj kvalitet til den rette tid. Dette skal ske med bedst mulig brug af de tilgængelige ressourcer. Patienttransport, løft og liggende befordring er derfor en vigtig ydelse hos PreMed. Vi sætter altid patienterne og borgerne i første række. Vi tager også altid ansvar for vores patienter. Dette sikrer at alle får service i høj kvalitet. 

Hos PreMed har vi mange års erfaring inden for ambulancetjenesten. Vi tager vare på ambulancetjeneste og patienttransport i Region Nordjylland. Derudover har vi også hjælpemiddeldepoter i Kolding og Nyborg. Vi tager også vare på løft og befordring i mange nordjyske kommuner. Der er i alt ca. 200 medarbejdere hos PreMed. De arbejder alle sammen i Region Nordjylland og i Syddanmark. Vi har eksisteret siden år 2018. Mange af vores medarbejdere har dog mange flere års erfaring. De har også en meget bred viden om en hel del områder. 

Kunne du godt tænke dig at høre mere om dette, eller har du nogle spørgsmål? Kontakt os i dag på tlf. +45 7060 2300 eller på mail: info@premed.dk. Vi ser frem til at tale med dig.


Kontakt

Jernet 13
6000 Kolding
info@premed.dk
+45 70 60 23 00
CVR: 39712105

Følg os

ISO certifikationer

Avancert ISO 9001:2015Avancert ISO 14001:2015Avancert ISO 45001:2018
PreMed Flamme Logo