Ambulancebehandler 

Hos PreMed kan du arbejde som ambulancebehandler. Med arbejde som behandler vil du opleve en god og udviklende arbejdsplads. Det er et arbejde, hvor du vil komme til at hjælpe og behandle mange mennesker. Du vil komme ud til mennesker, der har akut brug for mange forskellige former for hjælp og behandling. Det er derfor vigtigt at kunne holde hovedet koldt og arbejde i uforudsete situationer.

En vigtig del af at være ambulancebehandler er at kunne berolige mennesker. Det er en uvant og utryg situation for mange at være i en ambulance. Det er derfor vigtigt at kunne berolige dem. Man skal skabe tillid og tryghed hos alle mulige forskellige mennesker. Som behandler er det vigtigt, at man har lyst til at hjælpe mennesker, som er udsat for en ulykke eller sygdom.

Som ambulancebehandler skal du også kunne udføre forskellige behandlinger. Dette kan være af blodpropper, allergiske reaktioner eller noget helt andet. 

Ambulancebehandler - Samarbejde er en vigtig del af jobbet

Hos PreMed kan du arbejde som ambulanceassistent, ambulancebehandler eller paramediciner. Som ambulancemedarbejder er det vigtigt at være selvstændig og selvkørende. En vigtig del af jobbet er også at man kan samarbejde med sine kollegaer. Man vil altid skulle arbejde sammen med en kollega i ambulancen. Det er også et job, som er uforudsigeligt. Der kan være lange pauser og så pludselig fart over feltet med et stort tidspres. 

PreMed er en virksomhed, der driver ambulancetjeneste. Dette er i samarbejde med Region Nordjylland. PreMed står for drift af 13 baser. Vi står også for ambulancekørsel og udrykning i 2 af regionens 4 delområder. Hos PreMed har vi omkring 170 dygtige og kompetente medarbejdere i vores ambulancetjeneste. Vi ser ambulancetjeneste som en vigtig del af de danske sundhedsydelser. Det er derfor vigtigt for os at være med til at udvikle faget. Faglighed og trivsel er to vigtige komponenter i vores dagligdag. Vil du gerne høre mere om at være ambulancebehandler, eller har du nogle spørgsmål? Kontakt os på tlf. +45 7060 2300 eller på mail: info@premed.dk. Vi ser frem til at tale med dig.


Kontakt

Jernet 13
6000 Kolding
info@premed.dk
+45 70 60 23 00
CVR: 39712105

Følg os

ISO certifikationer

Avancert ISO 9001:2015Avancert ISO 14001:2015Avancert ISO 45001:2018
PreMed Flamme Logo