Værdier

Vi arbejder ud fra et værdisæt bestående af fire principper (FAIR)
Faglighed

Faglighed

Vi sætter borgeren først og løser vores opgaver med høj faglighed og professionalisme. Vi vil udvikle sundheds- og serviceområdet og de ansattes kompetencer gennem innovation og uddannelse, til gavn for borgerne.

Ansvar

Vi tager ansvar for hinanden og for at sikre den bedste kvalitet, stabil drift, tilfredse borgere og kunder. Vi vil lære af vores fejl, så personalets og borgernes sikkerhed og velbefindende ikke kompromitteres. Vores økonomi skal være holdbar og respektfuldt rentabel.

Inddragelse

Vi vil inddrage kunder og medarbejdere for at sikre tillid, et godt arbejdsmiljø, aktivt samarbejde og dialog. Vores arbejdsplads er baseret på mangfoldighed og respekt for forskellige tanker.
Rum til innovation og kreativitet

Rum til kreativitet

Fastlagte procedurer og rutiner sikrer stringent kvalitet. Men vi har en forventning om, at alle i PreMed bidrager til fornyelse ved at stille konstruktive spørgsmål med udvikling og forbedring for øje. Det fordrer udvikling, arbejdsglæde og begejstring.

Job og karriere

Vi søger løbende dygtige, ambitiøse og omgængelige kolleger, som vil være med til at tegne fremtidens sundheds- og servicetilbud sammen med os.
Skab en karriere hos os

Kontakt

Jernet 13
6000 Kolding
info@premed.dk
+45 70 60 23 00
CVR: 39712105

Følg os

ISO certifikationer

Avancert ISO 9001:2015Avancert ISO 14001:2015Avancert ISO 45001:2018
PreMed Flamme Logo