Job og karriere

Vær med til at skabe fremtidens sundheds- og servicetilbud
Job og karriere
En  udviklende arbejdsplads:

Med faglighed, trivsel, indflydelse og udvikling i fokus

PreMed varetager ambulancetjeneste og liggende patienttransport, kommunale løft og liggende befordring i dele af Region Nordjylland. Vi driver også hjælpemiddeldepoter i dele af Region Syddanmark.

Vi er en mindre organisation med højt til loftet og en kultur, der er baseret på faglighed, ansvar, inddragelse og rum til kreativitet.

Vores mål er at være en virksomhed, hvor medarbejderne trives, og hvor vi alle arbejder mod et fælles mål, nemlig at løfte kvalitet, sammenhæng og omsorg inden for sundheds- og serviceområdet.

Vi er et engageret team af dygtige medarbejdere i en ung virksomhed i hastig vækst. Hos os har medarbejderne stor indflydelse på deres egen arbejdsdag.

Mød dine kolleger

Michael Tøttrup

Michael

Ambulancebehandler og én af de bedste
Michael er 35 år, har sin baggrund fra forsvaret og er uddannet hos Falck. Han har altid stræbt efter at være en del af eliten i sit arbejdsliv. De seneste 12 år som ambulancebehandler.

Derfor passer det ham godt at være hos PreMed med et arbejdsliv, hvor der er styr på tingene og plads til at udvikle sig personligt og fagligt.

Samtidig med sin faste turnus fra de nordjyske stationer er Michael ved at uddanne sig til paramediciner.

”Hos PreMed er der styr på tingene fra dag ét, og som medarbejder er man aldrig langt fra direktøren. Det betyder meget, at vi bliver mødt med tillid – og at trivsel er i fokus. Desuden er jeg meget tilfreds med at beholde min turnus og faste makker under min uddannelse,” siger han.

Hanne

Arbejder på hjælpemiddeldepotet
”Når jeg har været på ferie, så glæder jeg mig altid til at komme på arbejde igen,” siger Hanne, som arbejder hos PreMed på hjælpemiddeldepotet i Kolding.

Hanne tager imod hjælpemidlerne, når vores tekniske chauffører kommer hjem med dem.

Hun gør dem rene, tjekker at de virker perfekt, og lægger dem på lageret igen.

Så de er klar til at blive pakket til chaufførens næste tur ud til en borger i Kolding Kommune.

”Det her er en arbejdsplads, som jeg skal bæres ud fra. Vi har det godt med hinanden og hjælper hinanden. Desuden får jeg lov til at styre mit arbejdsområde selv,” siger Hanne om arbejdet på hjælpemiddeldepotet.

Thore

Liggende patienttransport
Hvis man har brug for liggende patienttransport, eksempelvis fra hospitalet til hospice, er det måske Thore og hans kollega, der kommer i en af PreMeds hvide biler til liggende patienttransport.

Thore er 37 år og har tidligere arbejdet i mediebranchen. Da han kom hjem fra flere år i udlandet med sin familie til Nordjylland for fire år siden, var han fast besluttet på at skifte branche og finde et arbejde med gode kolleger og masser af mellemmenneskelig kontakt.

”Hos PreMed har jeg fået verdens bedste kolleger, de har en stor del af æren for, at min familie er faldet så godt på plads her i Nordjylland. Jeg har nogle chefer, som virkelig er der for os, når vi har brug for det. Jeg kan ringe til mine ledere 24 timer i døgnet, hvis jeg virkelig har brug for dem. Det har jeg aldrig oplevet i mit tidligere arbejdsliv,” siger han og smiler venligt.

Mikkel

Driftsleder
Mikkel Vibe er 37 år og har arbejdet i ambulancedriften i Region Nordjylland i 17 år. Nu er han driftsleder i PreMed og kommer rundt på alle vores baser i Thy-Mors og Himmerland. Han har været med hos os fra starten og indgår i driftsledelsen. Derudover varetager Mikkel vores arbejdsmiljøet på alle baserne.

PreMed er ISO-certificeret i arbejdsmiljø, fordi vi gerne vil signalere, at vores dygtige medarbejdere skal trives og have det godt på arbejde hos os.

”Det har været spændende at være med fra PreMeds start. Både det at hente de nye ambulancer hjem og at være med til at præge, hvordan omgangstonen og kulturen her hos os skal være,” siger Mikkel.

Ledige jobs

Mission og vision

Uopfordret ansøgning

20. februar 2023
Fandt du ikke et jobopslag, som passer til dig? Så er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi er en virksomhed […]
Læs mere
Job og karriere
Job og karriere

Kontakt

Jernet 13
6000 Kolding
info@premed.dk
+45 70 60 23 00
CVR: 39712105

Følg os

ISO certifikationer

Avancert ISO 9001:2015Avancert ISO 14001:2015Avancert ISO 45001:2018
PreMed Flamme Logo