Ambulance

Vi skaber fremtidens ambulancetjeneste
13 baser og ca. 170 medarbejdere

Leverer hurtig og kompetent præhospital behandling

PreMed driver ambulancetjeneste i to ud af fire delområder i Region Nordjylland. Vi har 13 baser og mere end 25 ambulancer og PT-køretøjer.

Vi lægger vægt på at levere hurtig og kompetent præhospital behandling, at være en god og udviklende arbejdsplads for vores medarbejdere samt at bidrage til at udvikle ambulancetjenesten i Danmark.

Vi beskæftiger ca. 170 medarbejdere – ambulanceassistenter, ambulancebehandlere og paramedicinere samt medarbejdere i liggende patienttransport. Vi uddanner kontinuerligt ambulancebehandlere og har en ambition om at videreuddanne vores ambulancebehandlere til paramedicinere.
En udviklende arbejdsplads

For dygtige elever, ambulancebehandlere og paramedicinere

Vi tilbyder vores medarbejdere i ambulancetjenesten efteruddannelse og særlige opgaver, som matcher den enkeltes interesser og talenter. Det kan fx være som mentor, instruktør eller TRIM-medarbejder.

Vores ambulancetjeneste er som den eneste i Danmark ISO-certificeret med hensyn til kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøledelse.

Det er vores overbevisning, at ambulancetjenesten er en vigtig del af de danske sundhedsydelser, og vi er derfor dybt engagerede i at medvirke til at udvikle faget.
Ambulancer

Job og karriere

Vi søger løbende dygtige, ambitiøse og omgængelige kolleger, som vil være med til at tegne fremtidens sundheds- og servicetilbud sammen med os.
Skab en karriere hos os

Kontakt

Jernet 13
6000 Kolding
info@premed.dk
+45 70 60 23 00
CVR: 39712105

Følg os

ISO certifikationer

Avancert ISO 9001:2015Avancert ISO 14001:2015Avancert ISO 45001:2018
PreMed Flamme Logo