Hjælpemiddeldepot

Hjælpemidler i udvalgte kommuner i Region Syddanmark
Hjælpemiddeldepot
Hjælpemidler

Mere end 13.000 leverancer på et år ...

PreMed driver hjælpemiddeldepoter for Kolding Kommune og Nyborg Kommune, og vi har ambitioner om at hjælpe flere kommuner.

For Kolding og Nyborg stiller vi lokaler til rådighed, bestyrer lageret med kommunernes hjælpemidler, fragter og leverer hjælpemidler, foretager eftersyn og reparationer, håndterer nødkald samt udfører administrative opgaver.

På vores hjælpemiddeldepoter arbejder ca. 20 medarbejdere – tekniske chauffører, serviceassistenter, håndværkere og administrativt personale.

Hvert år leverer vi mere end 10.000 hjælpemidler til borgerne i Kolding Kommune og 3.500 hjælpemidler til borgerne i Nyborg Kommune.
Her kan du bestille:

Hjælpemidler til borgere i Kolding og Nyborg

Når vi leverer et hjælpemiddel til en borger, sikrer vores servicemindede, tekniske chauffører, at borgeren er instrueret i korrekt brug, og at hjælpemidlet er korrekt indstillet til borgeren. Når vi har afhentet et hjælpemiddel, bliver det vasket, efterset, evt. repareret og lagt på lageret igen.

Har du brug for hjælpemidler?

Kontakt Kolding Kommune om hjælpemidler HER

Kontakt Nyborg Kommune om hjælpemidler HER

Hjælpemiddeldepot

Job og karriere

Vi søger løbende dygtige, ambitiøse og omgængelige kolleger, som vil være med til at tegne fremtidens sundheds- og servicetilbud sammen med os.
Skab en karriere hos os

Kontakt

Jernet 13
6000 Kolding
info@premed.dk
+45 70 60 23 00
CVR: 39712105

Følg os

ISO certifikationer

Avancert ISO 9001:2015Avancert ISO 14001:2015Avancert ISO 45001:2018
PreMed Flamme Logo