Ambulancekørsel

Hos PreMed driver vi ambulancekørsel i samarbejde med Region Nordjylland. Vi er ansvarlige for drift af 13 baser og udrykning samt ambulancekørsel i 2 ud af 4 delområder i Region Nordjylland. Vi sætter en ære i vores arbejde. At hjælpe folk er nemlig en vigtig del af vores arbejde hos PreMed.

Hos PreMed er vores ambulancetjeneste ISO-certificeret. Vores ambulancetjeneste er den eneste i Danmark, der er ISO-certificeret. Dette gælder for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Med ambulancetransport hos PreMed er man som privatperson sikker på at få en tryg og sikker tur. Redderne sørger for at patienten er tilpas, og at de får den rette behandling. Vores ambulancer er udstyret med moderne og velfungerende udstyr. Når redderne kører i ambulancen, ser de på hver enkelt person. De ser også på hvilke behov den enkelte har. 

Ambulancekørsel med dygtige og kompetente reddere

På ambulancekørsel kan der være en paramediciner, ambulancebehandler og eller ambulanceassistent til stede. Alle vores reddere er kompetente og veluddannede. Redderne møder dig altid med et smil. Redderne er også med til at skabe tryghed for patienterne. Dette er med til at give dem en bedre oplevelse. Redderne er vante til situationer hvor de skal holde hovedet koldt og fokusere. Dette er en vigtig del af jobbet som redder i en ambulance. 

Der er hos PreMed omkring 170 medarbejdere. De består af ambulanceassistenter, ambulancebehandlere og paramedicinere. Der er udover dette også medarbejdere i liggende patienttransport og i vores hjælpedepoter. Vores medarbejdere har også mulighed for at efteruddanne sig hos os. Vi har også en vision om at videreuddanne fire ambulancebehandlere til paramedicinere årligt. Vi ser ambulancetjenesten som en meget vigtig del af de danske sundhedsydelser. Derfor er vi også meget engageret i at udvikle faget. 

Hos PreMed har vi udover ambulancetjeneste også hjælpemiddeldepoter i Kolding og Nyborg. Vi har i alt ca. 200 ansatte, som er fordelt på 15 adresser i Region Nordjylland og Syddanmark. 

Vil du gerne høre mere om vores ambulancekørsel, eller har du nogle spørgsmål? Kontakt os på tlf. +45 7060 2300 eller på mail: info@premed.dk. Vi ser frem til at snakke med dig.


Kontakt

Jernet 13
6000 Kolding
info@premed.dk
+45 70 60 23 00
CVR: 39712105

Følg os

ISO certifikationer

Avancert ISO 9001:2015Avancert ISO 14001:2015Avancert ISO 45001:2018
PreMed Flamme Logo