Førstehjælpskursus 

Er du interesseret i et lærerigt førstehjælpskursus? Hos PreMed tilbyder vi førstehjælpskurser. Vi ser førstehjælp som en vigtig færdighed. Der er stor risiko for, at der kan opstå situationer, hvor førstehjælp er en nødvendighed. Dette kan være på arbejdspladsen, i hjemmet eller et helt tredje sted. Førstehjælp skal ydes inden ambulancen når frem. Ambulancemedarbejderne kan tage over og behandle patienten, når de ankommer. Førstehjælp kan redde liv. Det er derfor vigtigt at kunne yde førstehjælp. 

Førstehjælpskurser til virksomheder er en god måde at lære medarbejdere, om hvad man skal gøre, når der sker en ulykke på arbejdspladsen. Der bliver undervist i mindre skader, der nemt kan ske på en arbejdsplads. Der bliver også undervist i større og mere livstruende situationer på kurset. Førstehjælpskurser skaber altså større sikkerhed og tryghed blandt medarbejderne på arbejdspladsen. På kurset vil der blive fokuseret på, hvilke behov i har. Der kigges også på, hvilken branche I befinder jer i.

 

Førstehjælpskursus - Find forskellige kurser

Førstehjælpskursus er en ideel måde at få en masse viden om førstehjælp på. Du kan blandt andet få et kursus i hjerte lunge redning (HLR). På dette kursus lærer man at lave genoplivning på en livløs person. Vi tilbyder også andre kurser inden for førstehjælp. Der er derfor rig mulighed for at lære en masse om førstehjælp.

Hos PreMed driver vi ambulancetjeneste og liggende patienttransport i Region Nordjylland. Udover dette driver vi også hjælpemiddeldepoter i Region Syddanmark. Det er PreMeds mission, at vi yder en indsats, der er baseret på omsorg og tryghed, hvor vi er bedst til at lindre smerte og symptomer, forbedre helbredsudsigter og redde liv.

Hos PreMed har vi meget viden og erfaring inden for førstehjælp. Vi er derfor kvalificerede til at afholde førstehjælpskurser. Instruktørerne på kurserne har meget erfaring og viden om emnet, og vi kan derfor tilbyde den helt rette undervisning. 

Vil du gerne høre mere om førstehjælpskurser, eller har du nogle spørgsmål? Kontakt os på tlf. +45 7060 2300 eller på mail: info@premed.dk. Vi ser frem til at tale med dig.


Kontakt

Jernet 13
6000 Kolding
info@premed.dk
+45 70 60 23 00
CVR: 39712105

Følg os

ISO certifikationer

Avancert ISO 9001:2015Avancert ISO 14001:2015Avancert ISO 45001:2018
PreMed Flamme Logo