Emil og Michael er nye ambulancebehandlere hos PreMed


Emil og Michael har været meritlærlinge hos PreMed, og efter ni måneders uddannelse har de begge bestået deres svendeprøver. Efterfølgende har de opnået autorisation til at arbejde som ambulancebehandlere fra baserne i henholdsvis Terndrup og Aars.

Emil er 31 år gammel og startede sin erhvervskarriere hos Trænregimentet i Aalborg og tog derefter en ambulanceassistentuddannelse i Frederikshavn i 2018-2019. Han er begejstret for sin nye titel og jobbet hos PreMed:

”Vi har en virkelig god korpsånd og en ledelse, som er både nærværende og lydhør. Det giver et godt arbejdsmiljø, og jeg ser frem til at køre som autoriserede ambulancebehandler sammen med gode kollegaer,” fortæller han.

Emil arbejder ud fra PreMeds base i Terndrup og bor med sin kæreste og deres fire høns i Svenstrup syd for Aalborg. Hans kæreste er køkkenleder i en børnehave. I sin fritid er Emil spejderleder i FDF og nyder at tage på dagsture med sine brødre i den båd, de ejer i fællesskab.

Michael er 28 år gammel og har vidst, siden han var folkeskoleelev, at han ønskede at blive ambulancebehandler. Han fandt vej til faget gennem en periode som værnepligtig og blev derefter ansat hos Beredskabsstyrelsen i Thisted. Siden blev han ansat i patienttransporten hos Falck i 2016. Nu er han uddannet ambulancebehandler med fast base hos PreMed i Aars.

”Det bedste ved jobbet er, at ikke to dage er ens. Derudover møder jeg hver dag en masse mennesker i forskellige situationer. Det giver mig gode muligheder for konstant at udvikle mig i et fag, der også er i hastig udvikling,” siger han.

Michael bor i Aars med sin hustru, som er socialrådgiver, og deres to børn på to og fem år. Når han trænger til en pause, nyder han at tage på fisketure eller cykelture.


Kontakt

Jernet 13
6000 Kolding
info@premed.dk
+45 70 60 23 00
CVR: 39712105

Følg os

ISO certifikationer

Avancert ISO 9001:2015Avancert ISO 14001:2015Avancert ISO 45001:2018
PreMed Flamme Logo