Mød Freddy: han er paramediciner og vildt glad for sin seniorordning

”Jeg var spændt på, om jeg rent faktisk kunne få en seniorordning med nedsat tid,” siger Freddy som er paramediciner og fyldt 65 år.

Han har i mange år arbejdet i den nordjyske ambulancetjeneste med fast dagvagt fra basen Fjerritslev. Fra 1. oktober får han reduceret sit faste skema fra 37 til 30 timer om ugen.

”Det er ikke bare tomme fraser, når PreMed siger, at firmaet ønsker at tage hensyn til hver enkelt medarbejders behov i vagtplanlægningen. Det mærker jeg nu på egen krop, og det giver mig lyst til at arbejde videre og også selv være mere fleksibel,” siger Freddy.

”Da PreMed overtog driften, var der ingen mukken over, at jeg havde en fast ordning med en kollega om at bytte min nattevagt, så jeg kun kører i dagvagter. Så jeg vidste jo egentligt godt, at PreMed lytter til os og gør meget, for at vi skal trives i vores jobs,” tilføjer han.

For nogen tid siden bad Freddy om et møde med PreMeds driftschef Allan Sørensen for at høre om muligheden for at få en seniorordning og gå ned i tid. Budskabet fra driftschefen var klart: Det vigtigste var at finde en ordning, som passede Freddy godt.

”Inden vores møde havde jeg også kontaktet Ida hos fagforeningen, og hun kunne fortælle mig, at jeg opfyldte toårsreglen og kunne få suppleret min nye seniorløn med efterløn op til de 37 timer. Det anede jeg ikke,” siger han.

Sammen med Ida og Allan fik Freddy lagt sin seniorordning til rette. Fra 1. oktober træder hans nye vagtskema med 30 timer om ugen i kraft. Han ser frem til, at der bliver ekstra tid til at pleje familien og fritidsinteresserne, som tæller både cykelture, svømning, jagt og fiskeri.

”Det er da også muligt, at jeg kommer til at tage nogle ekstra vagter. Ikke mindst når det bliver vinter og mørkt og koldt. Når PreMed udviser så stor forståelse for mine ønsker og behov, har jeg også lyst til at give igen og hjælpe til, hvor der er brug for det,” siger han.

Freddy bor i Hune ved Blokhus sammen med sin kone. Parret har en voksen søn og to børnebørn.


Kontakt

Jernet 13
6000 Kolding
info@premed.dk
+45 70 60 23 00
CVR: 39712105

Følg os

ISO certifikationer

Avancert ISO 9001:2015Avancert ISO 14001:2015Avancert ISO 45001:2018
PreMed Flamme Logo