Mød Svend - paramediciner og chefkonsulent

”PreMed har et FAIR-princip, og F står for faglighed. Vi sætter fagligheden højt, og det kommer alle vores medarbejdere til gode,” siger Svend, som er paramediciner og chefkonsulent hos PreMed.

Her har han fokus på at sikre høj faglighed, livslang læring og udviklingsmuligheder for alle PreMeds ambulancebehandlere og paramedicinere. Han forklarer, at PreMed:
 
- Vil øge uddannelsesniveauet blandt alle ambulancemedarbejdere
- Ønsker at forbedre og udvikle den præhospitale behandling
- Uddanner minimum fire paramedicinere om året
- Sender sine medarbejdere på bogstavkurser og betaler kursusudgifterne
- Giver to medarbejdere en paramedicinsk bacheloruddannelse i udlandet hvert år
-Mener, at paramediciner skal være en uddannelse på niveau med sygeplejersker.

Svend er medlem af i bestyrelsen for Dansk Præhospital Selskab. Han bor i Aarhus med sin kone og parrets to børn. I fritiden dyrker han landevejscykling og går på jagt – også til vands med sin harpun. Svend er desuden dykkerinstruktør og sidder i bestyrelsen BioDyk - Dykkerklub i Aarhus.
 
Vil du være med på vores dygtige, ambitiøse og velfungerende hold?

Læs mere om job og karriere hos os.

”Vi er utroligt glade for at have vundet to områder i Region Nordjylland, da det er helt i tråd med vores vækststrategi i Danmark. Vi har længe set det danske ambulancemarked som utroligt spændende, fordi der har været et behov for konkurrence. Samtidig vægtes kvalitet højt i udbuddene, hvilket er afgørende for os, da vi som organisation ikke vil kompromittere kvaliteten. Vi ser frem til det kommende samarbejde med Region Nordjylland og til de kommende ambulanceudbud, da vi har en ambition om betydelig vækst på det danske marked” Udtaler Markus Ulfstedt, der er bestyrelsesformand for 9Lives og PreMed.

PreMed begynder at køre ambulance i Region Nordjylland den 1. april 2022 og skal jf. kontrakten, køre i Regionen i minimum fem år.

”Selv om der er mere end et år til vi starter med at levere ambulancetjeneste i Region Nordjylland, så begynder arbejdet med at implementere kontrakten allerede nu. Det er en stor opgave at starte en kontrakt af denne størrelse og ambulancetjenesten er en kritisk del af samfundets infrastruktur, derfor skal alt være på plads til kontraktstart den 1. april 2022. Desuden er det vigtigt for os at møde potentielt kommende medarbejdere og samarbejdspartnere, hurtigst muligt. Vi ser frem til et godt samarbejde og tæt dialog med både Regionen og vores kommende medarbejdere” siger direktør Anders Vikke.

For yderligere information, kontakt direktør Anders Vikke på tlf. 28744112 eller på anders.vikke@premed.dk


Kontakt

Jernet 13
6000 Kolding
info@premed.dk
+45 70 60 23 00
CVR: 39712105

Følg os

ISO certifikationer

Avancert ISO 9001:2015Avancert ISO 14001:2015Avancert ISO 45001:2018
PreMed Flamme Logo