Møde Thore fra vores patienttransport

Hvis man har brug for liggende befordring, eksempelvis fra hospitalet til hospice, er det måske Thore og hans kollega, der kommer i en af PreMeds hvide biler til liggende patienttransport.

Thore er 37 år og har tidligere arbejdet i mediebranchen. Da han kom hjem fra flere år i udlandet med sin familie til Nordjylland for fire år siden, var han fast besluttet på at skifte branche og finde et arbejde med gode kolleger og masser af mellemmenneskelig kontakt.

 • ”Hos PreMed har jeg fået verdens bedste kolleger, de har en stor del af æren for, at min familie er faldet så godt på plads her i Nordjylland. Jeg har nogle chefer, som virkelig er der for os, når vi har brug for det. Jeg kan ringe til mine ledere 24 timer i døgnet, hvis jeg virkelig har brug for dem. Det har jeg aldrig oplevet i mit tidligere arbejdsliv,” siger han og smiler venligt.

  Han fortæller om jobbet:
 • Vi gør meget ud af, at alle skal have en god oplevelse med os under transporten
 • Der er en seriøsitet og faglighed i det her fag, som jeg befinder mig rigtig godt med
 • Vores vigtigste “medicin” som PTér er vores indlevelsesevne, situationsfornemmelse og venlighed
 • Vores ledere kører selv med ude i driften og oplever på egen krop, hvad vi ser. Derfor oplever og møder vi vores ledelse os i øjenhøjde og ikke hen over et “poleret skrivebord”
 • Vi har gode arbejdsforhold, nye veludstyret biler, nye hjælpemidler og løftegrej
 • Vi har et fantastisk kollega- og kammeratskab på basen, hvor vi sommetider laver mad til hinanden og mødes til forskellige arrangementer og klubber uden for basen
 • Man bliver udfordret mental og personligt og er med til at gøre en forskel for andre mennesker, når de har mest brug for det
 • Persontransport er et godt sted at afprøve, om det er noget for én at blive ambulancebehandler.

PreMed er altid på udkig efter gode folk, der overvejer, om persontransport eller jobbet som ambulancebehandlere er noget for dem.

Vil du være med på vores dygtige, ambitiøse og velfungerende hold?

Se dine muligheder under Job og karriere.


Kontakt

Jernet 13
6000 Kolding
info@premed.dk
+45 70 60 23 00
CVR: 39712105

Følg os

ISO certifikationer

Avancert ISO 9001:2015Avancert ISO 14001:2015Avancert ISO 45001:2018
PreMed Flamme Logo