Nu kan du søge plads som ambulancebehandlerelev


Vi har plads til otte nye elever, som kan starte på deres uddannelse til ambulancebehandler hos os i 2024. Vores mål er at tilbyde en af landets bedste uddannelser til ambulancebehandler gennem en god kombination af teori og praktisk arbejde.

Din uddannelse tilrettelægges af os i samarbejde med Rybners i Esbjerg, hospitalerne i Nordjylland og gode kolleger på vores baser i Thy-Mors og Himmerland.

Hos PreMed tager vi hånd om din uddannelse til ambulancebehandler fra start til slut: Vi starter med at screene dig, så vi er sikre på, at din profil matcher arbejdet som ambulancebehandler. Under uddannelsen sørger vi sammen med dig for, at du udvikler dig både personligt og fagligt, og til slut har vi et job til dig efter endt praktik.

En lærerig og personligt tilpasset uddannelse

Anders Dahl er ambulancebehandlerinstruktør hos PreMed og har kørt som paramediciner i 14 år. Han er med til at spotte og ansætte elever med de rigtige profiler og følger dem fra A-Z under uddannelsen. Han fortæller:

”Jeg kommer til at kende eleverne rigtig godt, så vi kan lægge en plan, der er med til at styrke eleven, og vi kan få bygget en dygtig ambulancebehandler op. Vores elever skal betragte mig som en ven og en rigtig god kollega.”

Vi lægger vægt på, at du som elev tager ansvar for egen læring, så du selv søger at blive bedre. Anders Dahl siger:

”Det må gerne kilde i maven, hver gang man møder ind på en vagt.”

Til at følge op på elevernes udvikling har vi temadage sammen med eleverne, hvor deres individuelle delmål i uddannelsen bliver aftalt. F.eks. kan du hos os som elev allerede få dit eget ansvarsområde og vejlede andre, hvis vi spotter, at du er god til det.

Udvælgelsen af vores elever

Vi screener alle kommende elever, for der er brug for elever, der har empati, tænker sig om og tør stille op. Og begå fejl. Når vi skal bruge otte elever, vil vi typisk invitere 16 kandidater til at deltage i øvelser, som ligner ambulancekørsel. Kandidaterne får præsenteret nogle dilemmaer, som de bliver bedt om at forholde sig til. Anders Dahl fortæller:

”Det er bedst at gøre det rigtigt, næstbedst at gøre det forkert og sidst intet at gøre.”

En spændende og afvekslende uddannelse venter dig

Under uddannelsen hos PreMed får du ikke kun én praktikplads, men kommer til at arbejde på forskellige baser. Vi har både store og små baser, hvor der kan være stor forskel på vagtens forløb og dagens opgaver. Som ambulancebehandler er det derfor vigtigt, at du er i stand til at håndtere mange skift, og bl.a. skiftet i arbejdssteder er med til at udfordre dig mht. fleksibilitet.

”Mennesker har en tendens til at holde fast, fordi man søger tryghed. Det er rart, men ikke gavnligt. Vi skal udvikle eleverne og gøre dem modige,” siger Anders Dahl.

Vores mentorordning sørger for, at du aldrig er alene. Som elev hos PreMed vil du altid have en mentor på hver base. Her bliver du lært op som en del af den daglige drift.

”I slutningen af uddannelsesforløbet tilstræber vi, at eleverne kører i faste teams som assistent til en uddannet makker, og så vidt muligt, at eleven bliver i jobbet og dette team efter endt uddannelse,” siger Anders Dahl.

Ansøgningsfrist 15. september 2023 – læs her om uopfordrede ansøgninger.

Hør Anders Dahl fortælle mere om PreMeds elevindsats i videoen herunder:


Kontakt

Jernet 13
6000 Kolding
info@premed.dk
+45 70 60 23 00
CVR: 39712105

Følg os

ISO certifikationer

Avancert ISO 9001:2015Avancert ISO 14001:2015Avancert ISO 45001:2018
PreMed Flamme Logo