Ny driftsleder hos PreMed var med fra implementeringen

Thomas var med i det team, som implementerede PreMed i Region Nordjylland, inden kontrakten om ambulancedrift trådte i kraft den 1. april 2022. Siden har den erfarne paramediciner været en del af driften, indtil hans drømmejob som driftsleder blev en realitet den 1. marts i år.

"Da PreMed vandt udbuddet, var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne ville være en del af denne helt nye virksomhed og være med til at opbygge en ny ambulanceforretning," siger Thomas.

Den første marts tiltrådte han sit nye job som driftsleder, hvor han vil arbejde 50/50 med ledelse og i driften som paramediciner i hele PreMeds område i Himmerland og Thy-Mors:

"Jeg trives med at have en uforudsigelig hverdag, at have en stor kontaktflade og være noget for andre. Både borgerne, som vi kommer til undsætning, og vores teams af dygtige elever, assistenter, ambulancebehandlere, paramedicinere og medarbejdere i patienttransporten," siger han.

Jobbet som driftsleder har han tilfælles med Torben. De to deler opgaverne imellem sig, så Thomas primært arbejder med de 13 baser og samarbejdet her. Til gengæld har Torben fokus på teknik og køretøjer. Det kan ikke undgås, at de to også kommer til at overlappe hinanden, hvilket giver god synergi i arbejdet som driftsleder. Og det passer ham fint at være leder i praksis og samtidig være en del af driften.

"Vores medarbejdere er selvstændige og dygtige, så som leder handler det mest om at sikre rammer og retning, være forudseende – og løse problemer, som de opstår hen ad vejen. Sådan at medarbejderne kan koncentrere sig om det fantastiske arbejde, de udfører," siger Thomas og tilføjer:

"Hos PreMed siger vi, at vi lægger vægt på kvalitet, trivsel, udvikling og innovation. Men det er ikke kun noget, vi siger. Det er også, hvad vi praktiserer. Hos PreMed vil vi bare gerne gøre ambulancedriften bedre. Det passer godt til mine værdier og mit temperament."

Thomas startede som elev hos Falck i Nordjylland i 2002. Han arbejdede hos Falck i 20 år, hvor han kørte ambulance, akut-, paramediciner- og lægebil, indtil han kom til PreMed i opstartsteamet og siden som paramediciner i ambulancedriften.

Som driftsleder vil Thomas gerne være med til at sikre, at PreMed kan tiltrække og fastholde endnu flere dygtige medarbejdere i faget:

"At være ambulancebehandler eller paramediciner er bare verdens bedste fag," siger han.

Thomas er 52 år og gift med Lise, som er folkeskolelærer på den lokale skole. Parret bor ikke så langt fra Brovst på Nr. Skovsgaard med udsigt til Fosdalen. Parret har tre børn – Asger, som er læge, Signe, der læser til sygeplejerske, og Alberte, som bliver student til sommer. Parret har derudover et bonusbarn, Josefine, som er i pleje.

I fritiden er Thomas en ivrig løber og cykelrytter samt Ultralight fly pilot.


Kontakt

Jernet 13
6000 Kolding
info@premed.dk
+45 70 60 23 00
CVR: 39712105

Følg os

ISO certifikationer

Avancert ISO 9001:2015Avancert ISO 14001:2015Avancert ISO 45001:2018
PreMed Flamme Logo