Ti fra PreMed på DEMC10

Ti repræsentanter fra PreMed var i sidste uge på Nordeuropas største akutkonference, Danish Emergency Medicine Conference, DEMC10.

DEMC er den største tværfaglige akutmedicinske event i Danmark, hvor ambulancebehandlere, sygeplejersker og læger samles for at dele den nyeste viden inden for det akutmedicinske område.

DEMC arrangeres i et bredt samarbejde mellem Dansk selskab for akutmedicin, Reddernes udviklingssekretariat og Fagligt Selskab for akutsygepleje.

To inspirerende dage med høj faglighed

Det blev til to inspirerende dage med aktuelle faglige oplæg af høj kvalitet, belyst af nationale og internationale oplægsholdere.

Vi nød blandt andet forsker Annemarie Denckers oplæg om kommunikation med pårørende og efterladte, læge Julie Mackenhauers oplæg om ulighed i den akutte behandling til mennesker med psykisk sygdom og læge Lasse Bentsens oplæg om shock - og hvorfor vi glemmer, at der er andre typer end sepsis.

Netværk og inspiration til videre udvikling

Vi fik også tid til at netværke med relationer fra nær og fjern, så en kæmpe tak til alle øvrige deltagere for et par meget inspirerende dage. Nu skal vi i gang med at drage nytte af vores nye viden og stærkere relationer.


Kontakt

Jernet 13
6000 Kolding
info@premed.dk
+45 70 60 23 00
CVR: 39712105

Følg os

ISO certifikationer

Avancert ISO 9001:2015Avancert ISO 14001:2015Avancert ISO 45001:2018
PreMed Flamme Logo