Tre nye ambulancebehandlerelever

Uge 42 er i år en helt særlig uge for Amanda, Cecilie og Karen Louise. De påbegynder deres elevuddannelse som ambulancebehandler hos PreMed på baserne i henholdsvis Aars, Thisted og Hobro.

Fælles for de tre unge kvinder er, at det er en drømmeuddannelse, som de nu tager hul på – først med en uges praktik i uge 42, og derefter begynder det første skoleforløb hos Rybner i Esbjerg i uge 43. Herunder finder du en præsentation af et par af de nye elever:

Amanda bliver elev på PreMeds base i Aars

Amanda på 24 bliver tilknyttet PreMeds base i Aars, og med hendes egne ord er det den største drøm, som nu går i opfyldelse. En drøm om at arbejde i redningstjenesten, som blev vakt efter det første 112-opkald på et lokalt plejehjem, hvor hun var tilkaldevikar.

Ud over arbejdet på plejehjemmet har Amanda også en HTX, en rejse til New Zealand, et job på et børnehjem for funktions- og udviklingshæmmede børn samt en delvis sygeplejerskeuddannelse på sit CV.

Amanda bor sammen med sin kæreste i Aars og bruger fritiden med venner og familie og holder desuden af at cykle, løbe og svømme.

22-årige Karen Louise har vidst, at hun ville være ambulancebehandler, siden hun var ni år gammel. Derfor har hun også allerede gennemført grundforløbet til ambulancebehandleruddannelsen, inden hun fik læreplads hos PreMed.

Karen Louise bliver elev på PreMeds base i Hobro

Karen Louise er desuden almen student, og hun har arbejdet på et bosted, før hun tog grundforløbet. Efterfølgende har hun kørt patienttransport hos DPV i Aalborg. I fritiden slapper Karen Louise af med at spille fodbold, hygge med sine venner eller med strikketøjet og en god film i fjernsynet.

Fra nystartet elev til en af landets bedste

Som udgangspunkt vil de tre nye elever være tre år og syv måneder om at blive flyvefærdige ambulancebehandlere med svendebrev.

Elevuddannelsen veksler mellem skoleophold, praktikperioder i ambulancedriften og kortere ophold på forskellige hospitalsafdelinger.

Gennem deres uddannelse hos PreMed får Karen Louise, Cecilie og Amanda vejledning fra PreMeds team af dygtige mentorer og faglige instruktører, som også følger dem gennem hele uddannelsen.

Når eleverne er i praktik på deres baser, indgår de i dagligdagens drift sammen med engagerede kollegaer. PreMed samarbejder med Rybners i Esbjerg, DPV og hospitalerne i Nordjylland om elevernes uddannelse og har som mål at uddanne landets bedste ambulancebehandlere.


Kontakt

Jernet 13
6000 Kolding
info@premed.dk
+45 70 60 23 00
CVR: 39712105

Følg os

ISO certifikationer

Avancert ISO 9001:2015Avancert ISO 14001:2015Avancert ISO 45001:2018
PreMed Flamme Logo