PreMed deltager i europæisk kongres om akutmedicin


I år deltog vores chefkonsulent i den europæiske kongres for akutmedicin, som hvert år arrangeres EUSEM for sundhedspersonale, der arbejder med akutmedicin. Kongressen fandt sted fra 16. til 20. september i Barcelona og tiltrak over 3.000 akutmedicinske specialister fra hele verden.

”Der er en god mulighed for at lære om den nyeste udvikling inden for den præhospitale behandling og akutmedicin, møde ligesindede og drøfte den bedste praksis,” siger paramediciner og chefkonsulent Svend Vittinghus om sine forventninger til de fem intense dage i Spanien.

F for faglighed

Det første bogstav i PreMeds værdier FAIR er F, og det står for faglighed. Og faglig efteruddannelse og inspiration er netop formålet med Svends deltagelse i kongressen. Han skulle suge til sig af den nyeste forskning og evidensbaserede praksis inden for akutmedicin og den præhospitale behandling.

”Jeg vil sikre mig, at jeg har ny viden og inspiration med hjem, som kan medvirke til at videreudvikle og forbedre vores ambulanceservice og behandling,” siger han.

Et tætpakket fagligt program

Kongressens tætpakkede program indeholdt både foredrag, praktiske workshops, undervisning og særlige begivenheder som SIM Cup, hvor tværfaglige teams konkurrerer indbyrdes i løsning af forskellige simulerede scenarier.

Ud over at være en uddannelseskongres på den øverste hylde fik vores chefkonsulent også mange muligheder for at netværke med jævnbyrdige kolleger fra andre lande.

Du finder programmet her.

Premed deltager på EUSEM v Svend Vittinghus. Akutmedicin.
PreMed deltager på EUSEM. Akutmedicin.

Kontakt

Jernet 13
6000 Kolding
info@premed.dk
+45 70 60 23 00
CVR: 39712105

Følg os

ISO certifikationer

Avancert ISO 9001:2015Avancert ISO 14001:2015Avancert ISO 45001:2018
PreMed Flamme Logo